Župa na Facebooku

Knjiga 100. godina župe

Župa Prozor

01
02
3
5
6
8
9
crkva1
crkva21

Video

Zadnje dodano

article thumbnail  Vanjska proslava patrona župe Presvetog Srca Isusova Prozor za vjerni puk ramskoga dekanata...
article thumbnail  Danas, 19. lipnja, povodom proslave patrona župe Prozor – Presvetog Srca Isusova, kao što je...
article thumbnail  Danas, na svetkovinu Presvetog Srca Isusova, župa Prozor slavi svoj patron. Svečano euharistijsko slavlje s...
article thumbnail    Danas, 18. lipnja (četvrtak) u našoj župi povodom proslave patrona župe, sv. Misu Uočnicu uz...
article thumbnail  Danas, 17. lipnja (srijeda), u našoj župnoj crkvi uz koncelebraciju trojice svećenika,...
article thumbnail    Kao što je i najavljeno, danas, 16. lipnja vjernici u župi Prozor započeli su trodnevni duhovni...
article thumbnail  Dragi prijatelji, sestre i braćo, mladi i stari naše kršćanske katoličke zajednice Presvetog Srca...
article thumbnail  Danas, na svetkovinu Presvetog Tijela i Krvi Kristove - Tijelovo, u župnoj crkvi Presvetog Srca...

U župi sv. Petra i Pavla Kulina u nedjelju 27. lipnja 2010. godine, na vanjsku proslavu patrona župe, upriličen je drugi po redu susret župljana partnerskih župa Kulina i Prozor. Naime, skupina od 30-ak vjernika koju su u većini činili članovi mješovitog župnog zbora Presvetog Srca Isusova Prozor zajedno s voditeljicom zbora s. Anđelinom Perić, SMI, u ranim jutarnjim satima krenula je župne crkve u Prozoru prema župi Kulina kod Dervente.

 

Po dolasku u župu Kulina u ime domaćina dočekao ih je župnik vlč. Marinko Filipović. Svečanu koncelebriranu misu u 11 sati u župnoj crkvi predslavio je dr. prof. Pavo Jurišić, dekan KBF u Sarajevu. Misno slavlje svojim sviranjem i pjevanjem uljepšali su članovi mješovitog župnog zbora Prozor pod ravnanjem s. Anđeline Perić, SMI.

Riječi dobrodšlice i zahvale izrekao je župnik vlč. Filipović koji je između ostaloga pozdravio i zahvalio članovim župnog zbora Prozor na skladnom pjevanju te župi Prozor na svesrdnoj pomoći kako u materijalnom tako i u duhovnom smislu. Poslije misnoga slavlja u dvorištu crkve uslijedilo je narodno veselje i prigodni ručak. Članovi mješovitog zbora puni dojmova vratili su se u župu Prozor u večernjim satima.

Submit to DeliciousSubmit to DiggSubmit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn
Joomla Template - by Joomlage.com